Arı Ekmeğinin Faydaları Nelerdir?
Protein, karbonhidrat,yağ ve lif açısından zengin olan arı ekmeğinin içeriğinde A, B, C, D, E ve K vitaminleri bulunur. Folik asit, yağ asiti, amino asit ve organik asitler gibimaddeler içeren arı ekmeği potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, fosfor,manganez, demir ve bakır gibi mineraller açısından da zengindir. Tüm bu vitaminve minerallerle vücuda birçok fayda sağlar. İşte faydalarından birkaçı:
Tüm Ürün açıklamalarımız genel bilgilendirme için tasarlanmıştır. Kesinlikle tıbbi yardım, tıbbi tanı, ya da tıbbi tedavi amaçlı değildir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.